Activiteiten

Doe Ochtend DE-Toltuin

Regelmatig is er een DOE-OCHTEND in DE-Toltuin

 

Er worden dan een hoop klusjes gedaan, zoals schoffelen, planten verzorgen, kleine reparaties etc..

DE-Toltuin is een bijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt zich hier opgeven bij: toltuin@gmail.com

Zonnedag Zonnebloem afdeling Tolberg
9 september 2016

 

Op 9 september zijn wij als Zonnebloem-afdeling Tolberg te gast geweest bij de kinderboerderij Minnebeek in de wijk Tolberg. Er hadden zich 30 gasten aangemeld en we startten om 10.30u met koffie en koek.

De zon stond hoog aan de hemel, dus gingen onze gasten heerlijk buiten zitten aan de picknicktafels.Deze waren door de vrijwilligers van de boerderij naar de speelplaats gesjouwd zodat iedereen een plekje had.

Na de koffie kreeg iedereen een quizformulier met wat vragen over de beesten die op de kinderberderij aanwezig zijn. Bijna alle gasten gingen dan ook aan de wandel over de boerderij, geholpen door de vrijwilligers van onze afdeling.

Onderwijl werd er hard gewerkt door 2 vrijwilligers om het lunchbuffet gereed te maken voor onze picknick. Om 12.30 waren alle gasten gereed met de quiz werd er iets gedronken. Daarna konden de gasten langs het buffet lopen om al het lekkers op hun bord te doen. En lekker was het! Dat bleek omdat bijna alles op was. Dus de magen waren goed gevuld.

Nu nog de uitslag van de Quiz en tevreden ging iedereen daarna huiswaarts. Mijn complimenten voor al het personeel die aanwezig waren. Niets was hun teveel en wilde je iets weten kon je het vragen.

Boerderij Minnebeek dankzij jullie konden wij onze gasten dit heerlijk dagje uit aanbieden. BEDANKT!!!!

 

Zonnebloem Tolberg