BuurtOpbouwwerker

BuurtOpbouwwerker Leonie Ansems

Ik ben Leonie Ansems, buurtopbouwwerker in Tolberg. U kunt bij mij terecht met vragen en/of ideeën voor de wijk. Ook voor vragen op het gebied van welzijn en leefbaarheid bent u bij mij aan het juiste adres.

 

Ik kan samen met u en collega partners in de wijk ideeën uitwerken om de leefbaarheid te vergroten, hiervoor kan ik samen met u een aanvraag doen voor een bewonersvoucher bijvoorbeeld.

Wijkspreekuur/ wijktafel

Ik ben betrokken en vaak aanwezig bij zowel het wijkspreekuur in de Bergspil als de wijktafel in de kinderboerderij in de wijk Tolberg. Hier kun t u gratis en zonder afspraak terecht voor vragen over wonen, veiligheid, welzijn, financiën, zorg, sport en beweging.

Er zijn verschillende partners uit de wijk hierbij aanwezig; Wijkagent, gemeente, Alleewonen, buurtpreventie, Wegwijs, MEE, Sportservice en maatschappelijk werk. (aanwezigheid van partners zijn wisselend)

Wijkspreekuur:

Iedere dinsdag van 13.30-15.00 uur in wijkcentrum de Bergspil.

Wijktafel:

Iedere woensdag van 10.00-11.30 uur en iedere eerste woensdagavond van de maand van 18.30-19.30 uur in kinderboerderij Minnebeek

Loopt u gerust eens binnen, u bent welkom!

 

Contactgegevens:

Leonie Ansems 06 58 78 34 28

Leonie.ansems@wijzijntraversegroep.nl

Ik werk op dinsdag en donderdag de hele dag vanuit wijkcentrum de Bergspil en op woensdagochtend ben ik op de kinderboerderij de Minnebeek.